Ontwollen

  • Voor honden met een dubbele vacht, die zo’n twee keer per jaar in de rui gaan, waarbij u de losse haren door het hele huis vind en aan het stofzuigen kunt blijven.
  • Denk aan herders, bordercollies, samojeed, new-foundlanders, chow-chows, husky’s, akita’s e.a.
  • De verstikkende onderwol word zoveel mogelijk uit de vacht gehaald. De vacht wordt weer fris, licht en luchtig en het ruien zal meteen een heel stuk minder zijn.
  • Daarna werken we uw hond netjes af zoals het hoort.
  • Specifieke wensen kunt u uiteraard kenbaar maken.
  • Wij raden aan om ontwol-honden in ieder geval 2 x per jaar, in de rui-fase, naar de salon te brengen. Om haren in huis zoveel als mogelijk te beperken en de vacht schoon en luchtig te houden is het geen probleem om dit vaker te doen. De meeste baasjes kiezen voor 4 tot 6 x per jaar.

Plukken

Voor ruwharige honden kunt u terecht voor een behandeling plukken of strippen. Denk aan ruwharige teckels, basset fauve de bretagne, cairn terriër, maar ook aan kruisingen natuurlijk, waarbij een deel van de vacht geplukt kan worden.

Lees meer

Inkorten en/of uitdunnen

De vacht word na de grondige reiniging en verzorging ingekort en in model gezet, middels knippen, effileren of scheren. Graag horen wij van u of er specifieke wensen zijn.

Lees meer

Ontklitten

Goed borstelen is belangrijk bij het voorkomen van klitten in de vacht. Indien uw hond een of enkele klitten heeft is dat voor mij verder geen probleem. Dit kan altijd een keer gebeuren.

Lees meer

Vlooien

Heeft uw hond vlooien? Dat kan gebeuren. Wij zullen uw hond dan ook een behandeling geven tegen de vlooien.
Geeft u a.u.b. wel bij het maken van een afspraak aan dat uw hond vlooien heeft, want dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Lees meer

Puppy-gewen-beurt

Goede vachtverzorging is voor uw hond heel belangrijk. Hoe fijn is het dan, dat uw hond de behandeling ontspannen ondergaat. Daarom is het zo belangrijk dat u de pup al vroeg laat wennen aan het op tafel staan, aan het vastpakken van de pootjes, aan de geluiden die er allemaal zijn in de salon…

Lees meer

Puppy-trimbeurt

Rond de 16-20 weken kunt u terecht voor het puppy-trimbeurtje.
Uw pupje wordt nu gewassen en gedroogd, de oogjes worden vrij geknipt, de voetjes
en het poepgaatje worden netjes gemaakt.

Lees meer

Tussenbeurt

Voor klanten bied Jixer’s ook tussenbeurten aan. Dit is een wasbeurt met borstelbeurt en de oogjes, voetjes en poepje worden netjes gemaakt. Een tussenbeurt wordt tussen twee volledige trimbeurten ingepland.

Lees meer
Ingang Salon
Hoek Zernikestraat / Bachstraat Geleen
Volgen
 
Bel naar

06 – 403 49 707