Behandelingen

Alle behandelingen zijn inclusief wassen, föhnen, trimbehandeling, nageltjes knippen
en oortjes schoonmaken.

Ontwollen

Voor honden met een dubbele vacht, die zo’n twee keer per jaar in de rui gaan, waarbij u de losse haren door het hele huis vind en aan het stofzuigen kunt blijven.
Denk aan herders, bordercollies, samojeed, new-foundlanders, chow-chows, husky’s, akita’s e.a.

Lees meer

Plukken

Voor ruwharige honden kunt u terecht voor een behandeling plukken of strippen. Denk aan ruwharige teckels, basset fauve de bretagne, cairn terriër, maar ook aan kruisingen natuurlijk, waarbij een deel van de vacht geplukt kan worden.

Lees meer

Inkorten en/of uitdunnen

De vacht word na de grondige reiniging en verzorging ingekort en in model gezet, middels knippen, effileren of scheren. Graag horen wij van u of er specifieke wensen zijn.

Lees meer

Ontklitten

Goed borstelen is belangrijk bij het voorkomen van klitten in de vacht. Indien uw hond een of enkele klitten heeft is dat voor mij verder geen probleem. Dit kan altijd een keer gebeuren.

Lees meer

Vlooien

Heeft uw hond vlooien? Dat kan gebeuren. Wij zullen uw hond dan ook een behandeling geven tegen de vlooien.
Geeft u a.u.b. wel bij het maken van een afspraak aan dat uw hond vlooien heeft, want dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Lees meer

Puppy-gewen-beurt

Goede vachtverzorging is voor uw hond heel belangrijk. Hoe fijn is het dan, dat uw hond de behandeling ontspannen ondergaat. Daarom is het zo belangrijk dat u de pup al vroeg laat wennen aan het op tafel staan, aan het vastpakken van de pootjes, aan de geluiden die er allemaal zijn in de salon…

Lees meer

Puppy-trimbeurt

Rond de 16-20 weken kunt u terecht voor het puppy-trimbeurtje.
Uw pupje wordt nu gewassen en gedroogd, de oogjes worden vrij geknipt, de voetjes
en het poepgaatje worden netjes gemaakt.

Lees meer

Tussenbeurt

Voor klanten bied Jixer’s ook tussenbeurten aan. Dit is een wasbeurt met borstelbeurt en de oogjes, voetjes en poepje worden netjes gemaakt. Een tussenbeurt wordt tussen twee volledige trimbeurten ingepland.

Lees meer

Trimbehandelingen

Bij Jixer’s kunt u terecht voor alle gangbare trimbehandelingen. Ontwollen, plukken, effileren, scheren.
Alle behandelingen worden 1 op 1 uitgevoerd.
Er is rust, tijd en aandacht voor uw hond in de salon.

Tussenbeurt

Bij deze tussentijdse beurt wordt uw hond gewassen, geföhnt, geborsteld en de ogen en poten worden bijgeknipt.

Vachtverzorging

Deskundig advies over vachtverzorging. Vraag gerust borsteladvies.

Verzorgings-producten

In de salon wordt gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit, zonder kunstmatige toevoegingen.

Behandelingen

Ontwollen

Voor honden met een dubbele vacht, die zo’n twee keer per jaar in de rui gaan, waarbij u de losse haren door het hele huis vinden aan het stofzuigen kunt blijven.

Plukken

Voor ruwharige honden kunt u terecht voor een behandeling plukken of strippen. Heel belangrijk is hierbij dat de vacht ook plukrijp is, d.w.z. dat de haren goed los moeten zitten om de behandeling te kunnen uitvoeren.

Inkorten en/of uitdunnen

De vacht wordt na de grondige reiniging en verzorging ingekort en in model gezet, middels knippen, effileren of scheren. Wij adviseren voor een goed onderhoud om deze vachten om de 8- 10 weken naar de salon te brengen.
“Wees welkom, graag tot ziens”

Weetjes

Borsteladvies

Regelmatig en goed borstelen kan klitten in de vacht en erger voorkomen. Borstel in laagjes, steeds tot op de huid. Vraag gerust borstel-advies of maak gebruik van het borstelarragement van Jixer’s.

Voorkom klitten; borstel regelmatig!

Een vacht met klitten of een vervilte vacht is pijnlijk voor de hond, kan gaan stinken en kan huidproblemen veroorzaken.

Ontwollen is meer dan “Eventjes wassen”.

Een ontwol-behandeling voor honden met een dubbele vacht, omvat veel meer dan “eventjes” wassen.

Producten voor vachtverzorging

Bij Jixer’s kunt u ook terecht voor producten welke belangrijk zijn voor een goede vachtverzorging van uw hond. Borstels, kammen en een goede betaalbare shampoo voor thuis is op voorraad. Wellicht kunnen wij u helpen als u een specifiek product zoekt. Vraag gerust.

Tandverzorging

Voor een goede tandverzorging kunt u bij Jixer’s ook voor olijfstaven en olijfwortels terecht. Het gebit van uw hond wordt door het kauwen natuurlijk gereinigd. De olijfolie is goed voor huid en vacht. 100% natuurlijk.

Adres

Hoek Zernikestraat / Bachstraat Geleen

Follow

 

Telefoon

06 – 403 49 707