Ontklitten

Liever niet…

Goed borstelen is belangrijk bij het voorkomen van klitten in de vacht. Indien uw hond een of enkele klitten heeft is dat voor mij verder geen probleem. Dit kan altijd een keer gebeuren.

Heeft uw hond echter meerdere klitten, dan zal het ontklitten tegen meerprijs zijn.
Houd u er echter rekening mee, dat klitten in de vacht of zelfs een vervilte vacht voor uw hond pijnlijk zijn en dat dit ook zeker voor ontklitten geld.

Ik zal er daarom ook zeker voor kiezen, om uw hond kort te scheren i.p.v. pijn te doen.
Wilt u de vacht toch liever lang, dan zal deze weer moeten aangroeien en ook door u zelf goed onderhouden moeten worden.
Vraagt u gerust om borsteladvies om uw hond klitvrij te houden.

Meerprijs ontklitten:
per 15 minuten: 10 euro.
Indien te ernstig wordt uw hond kort geschoren.

Ontwollen

Voor honden met een dubbele vacht, die zo’n twee keer per jaar in de rui gaan, waarbij u de losse haren door het hele huis vind en aan het stofzuigen kunt blijven.
Denk aan herders, bordercollies, samojeed, new-foundlanders, chow-chows, husky’s, akita’s e.a.

Lees meer

Plukken

Voor ruwharige honden kunt u terecht voor een behandeling plukken of strippen. Denk aan ruwharige teckels, basset fauve de bretagne, cairn terriër, maar ook aan kruisingen natuurlijk, waarbij een deel van de vacht geplukt kan worden.

Lees meer

Inkorten en/of uitdunnen

De vacht word na de grondige reiniging en verzorging ingekort en in model gezet, middels knippen, effileren of scheren. Graag horen wij van u of er specifieke wensen zijn.

Lees meer

Vlooien

Heeft uw hond vlooien? Dat kan gebeuren. Wij zullen uw hond dan ook een behandeling geven tegen de vlooien.
Geeft u a.u.b. wel bij het maken van een afspraak aan dat uw hond vlooien heeft, want dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Lees meer

Puppy-gewen-beurt

Goede vachtverzorging is voor uw hond heel belangrijk. Hoe fijn is het dan, dat uw hond de behandeling ontspannen ondergaat. Daarom is het zo belangrijk dat u de pup al vroeg laat wennen aan het op tafel staan, aan het vastpakken van de pootjes, aan de geluiden die er allemaal zijn in de salon…

Lees meer

Puppy-trimbeurt

Rond de 16-20 weken kunt u terecht voor het puppy-trimbeurtje.
Uw pupje wordt nu gewassen en gedroogd, de oogjes worden vrij geknipt, de voetjes
en het poepgaatje worden netjes gemaakt.

Lees meer

Tussenbeurt

Voor klanten bied Jixer’s ook tussenbeurten aan. Dit is een wasbeurt met borstelbeurt en de oogjes, voetjes en poepje worden netjes gemaakt. Een tussenbeurt wordt tussen twee volledige trimbeurten ingepland.

Lees meer
Ingang Salon

Hoek Zernikestraat / Bachstraat Geleen

Volgen

 

Bel naar

06 – 403 49 707