Hoogwaardige producten

In de salon van Jixer’s word gewerkt met hoogwaardige producten. Shampoos, conditioners, vachtsprays e.d. met rijke natuurlijke ingrediënten, heerlijke geuren, en een super resultaat! De shampoo’s en conditioners bevatten geen agressieve chemicaliën zoals alcohol, parabenen, zeep en kleurstoffen. De producten zijn diervrij getest en onderzocht, biologisch afbreekbaar en veilig voor uw hond.

Ontwollen

Voor honden met een dubbele vacht, die zo’n twee keer per jaar in de rui gaan, waarbij u de losse haren door het hele huis vind en aan het stofzuigen kunt blijven.
Denk aan herders, bordercollies, samojeed, new-foundlanders, chow-chows, husky’s, akita’s e.a.

Lees meer

Plukken

Voor ruwharige honden kunt u terecht voor een behandeling plukken of strippen. Denk aan ruwharige teckels, basset fauve de bretagne, cairn terriër, maar ook aan kruisingen natuurlijk, waarbij een deel van de vacht geplukt kan worden.

Lees meer

Inkorten en/of uitdunnen

De vacht word na de grondige reiniging en verzorging ingekort en in model gezet, middels knippen, effileren of scheren. Graag horen wij van u of er specifieke wensen zijn.

Lees meer

Ontklitten

Goed borstelen is belangrijk bij het voorkomen van klitten in de vacht. Indien uw hond een of enkele klitten heeft is dat voor mij verder geen probleem. Dit kan altijd een keer gebeuren.

Lees meer

Vlooien

Heeft uw hond vlooien? Dat kan gebeuren. Wij zullen uw hond dan ook een behandeling geven tegen de vlooien.
Geeft u a.u.b. wel bij het maken van een afspraak aan dat uw hond vlooien heeft, want dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Lees meer

Puppy-gewen-beurt

Goede vachtverzorging is voor uw hond heel belangrijk. Hoe fijn is het dan, dat uw hond de behandeling ontspannen ondergaat. Daarom is het zo belangrijk dat u de pup al vroeg laat wennen aan het op tafel staan, aan het vastpakken van de pootjes, aan de geluiden die er allemaal zijn in de salon…

Lees meer

Puppy-trimbeurt

Rond de 16-20 weken kunt u terecht voor het puppy-trimbeurtje.
Uw pupje wordt nu gewassen en gedroogd, de oogjes worden vrij geknipt, de voetjes
en het poepgaatje worden netjes gemaakt.

Lees meer

Borstelarrangement

Soms is het voor baasjes om diverse redenen, (denk aan tijdgebrek, beperking, blessure, of de hond die het niet toelaat) niet altijd haalbaar om de hond regelmatig en goed te borstelen, waardoor er klitten in de vacht kunnen instaan of zelfs vervilting.
Om dit te voorkomen is er voor klanten van Jixer’s een borstelarrangement.

Lees meer

Was-arrangement

Vind u het prettig om uw hond schoon en fris te houden, maar wilt u ook uw eigen badkamer schoon en fris houden? Dan kunt u met uw hond ook bij Jixer’s terecht voor een wasbeurt inclusief drogen.

Lees meer
Ingang Salon
Hoek Zernikestraat / Bachstraat Geleen
Volgen
 
Bel naar
06 – 403 49 707